Румен Радев щял да проведе честни избори   Не казвам, че

...
Румен Радев щял да проведе честни избори
  Не казвам, че
Коментари Харесай

Борисов: Ако българите се подведат пак, след зимата няма оправяне

Румен Радев щял да организира почтени избори

 

Не споделям, че сме били идеални. Винаги може да бъде по-добре. Не споделям, че всичко е било мед и масло. Но не съм вярвал, че могат по този начин да счупят страната. Това съобщи Бойко Борисов на откриването на предизборната акция в Плевен.

" Ние имахме най-хубавото председателство в Европейски Съюз. Само в България пристигнаха безусловно всички водачи на Европейския съюз. Обикновено вървят половината, две трети. В България - от канцлера на Германия, през премиера на Англия, до президента на Франция, и всички останали се разхождаха в София. Защото бяхме положителни, бяхме доста положителни. Издействахме си влизането в чакалнята на Еврозоната и приемането ни в Европейския банков съюз ", сподели водачът на ГЕРБ. " Вие представяте ли си Томислав Дончев и Деница да отговаряха за Плана за възобновяване? "

" Доказано - от всеки литър нафта и бензин, 1,20 отпътуват за Швейцария. Доказахме ви, че газа през вчерашния ден с още 20%, 18% близо скочи - както и да ги закръгляш,те по този начин летят цените, че кой ще ги връща тези пари. Те ви грабят непосредствено от джоба с водата, нафтата, бензина, метана, газа, а през днешния ден съм ви извадил и цените на питателните артикули ", съобщи Борисов и добави: " Това е най-лесната предизборна акция за ГЕРБ, тъй като обстоятелствата приказват. ".

" При тази чудовищна инфлация, защо повдигане на заплати и пенсии приказваме? Не е значимо кой подвига пенсиите. Важно е кой ги заплаща ", заключи Борисов.

" При Бойко нафтата беше 2 лева, бензинът беше 2,20 лева - при вас е 3,70 лева При Бойко газа беше 35 лв., а в този момент е 300 лв.. Ето ви 12-те години, за които приказват пиарите им. Няма сфера, където нещо да се е подобрило, всичко се е строшило. Два часа не мога да стигна до Плевен. ", сподели още той.

" Защо си го причинихме това като българи ", запита Борисов.

" Лозунгът, когато бях претендент за кмет на София беше " Генерална смяна ". Те и това изкопираха, не можаха нищо да измислят. Но те, вместо да надградят смяната и ние да им се зарадваме, те унищожиха всичко направено. Една къщурка за птички не направиха, една велоалея, нищо не направиха ", съобщи водачът на ГЕРБ.

Eдин лев на литър отплата за горивата предложи Борисов: " Виждате, откогато Киро и Асен ги няма, горивата започнаха да падат надолу. Те ви обираха ", сподели той.

" Излишък има, тъй като не са създали никакви заплащания ", сподели той. " Те са толкоз слаби, че не могат да възнамеряват бюджета за повече от 2-3 месеца "

" Ако българите се подведат отново, след зимата няма да има оправяне ", безапелационен бе Борисов.

" Всеки ден служебното държавно управление вади обири и далавери, с какво са ни излъгали. Ние нямахме достъп до това, единствено предполагахме. Ние можем да заявим, че Румен Радев ще си удържи на думата и ще организира почтени избори ", сподели още водачът на ГЕРБ.

" Истинското им име е " Партията на медиаторите ", съобщи Борисов за " Продължаваме промяната " и добави, че те са същинските " бели якички ",

" Излизат и споделят: " Ние не желаеме с Бойко и с ГЕРБ ". А вие за какво си мислите, че ние ви желаеме? По какво си мислите, че ние ви желаеме. Аз съм си приказвал с моите специалисти. Те ми споделят: Представяш ли си един кабинет с Киро, Асен, Лорер, майка му, баба му, жена му, вуйна му. Те ще ми покварят министрите, не би трябвало да ги пускаме там "

" Най-неудачният девиз за Народно събрание е " Съединението прави силата ", тъй като нацията първо Радев я раздели, след това ние се разделихме на партии и стана като едно време както се мразеха " Левски " и ЦСКА ", съобщи Борисов. " Точно по този начин стана - аз като кажа нещо положително, че с някой може да управляваме, мойте желаят да ме бият. Добре че още не могат. "

Източник: dnes.bg, Снимка: БГНЕС

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР